Schaamhaar modelleren

schaamhaar modelleren

Schaamhaar modelleren kan in verschillende vormen en op verschillende manieren. Zo kun je aan de slag met een scheermes of trimmer om dat perfecte streepje op de venusheuvel te creëren en je kunt natuurlijk gebruik maken van een handig sjabloon zoals de Ladyshape.

Welke schaamhaar vormen?

De meest populaire vormen zijn het Braziliaanse streepje, waarbij er alleen een dunne lijn schaamhaar op de venusheuvel boven de vagina achterblijft en het driehoekje, waarbij het schaamhaar op de venusheuvel in een driehoek gevormd wordt. Je schaamhaar in de juiste vorm krijgen, kan daarnaast nog in tal van andere vormen. Tegenwoordig kennen we de landingsbaan, waarbij er twee dunne streepjes schaamhaar achterblijven met een kaal streepje in het midden, de Valentijn: de vorm van een hartje.

Schaamhaar sjablonen

Om je schaamhaar te modelleren makkelijker te maken zijn er tegenwoordig handige sjablonen te verkrijgen om nauwkeurig de juiste vorm in uw schaamhaar te krijgen. Hiermee wordt de huid strak getrokken zodat je makkelijk de contouren van de vorm weg kunt scheren. Je kunt je schaamhaar modelleren door middel van een scheermes. Bij verschillende drogisterijen zijn hiervoor speciale extra smalle scheermesjes speciaal voor de schaamstreek te verkrijgen waarmee je precies te werk kunt gaan. Ook kun je gebruik maken van een trimmer. Ook deze zijn met een extra smal kopstuk te verkrijgen zodat je nauwkeurig te werk kunt gaan.

Voorbereiding voor het schaamhaar modelleren.

Wilt u uw schaamhaar modelleren, ga dan goed voorbereid te werk. Besluit van te voren goed in welke vorm u uw schaamhaar wilt helpen en hoe u dat resultaat wilt bereiken. Knip lang schaamhaar eerst korter, zodat u beter kunt zien wat u doet. Neem dan eerst een warm bad zodat uw huid zacht en voorbereid is. Scheer dan eerst het haar weg naast het haar wat uw wilt laten staan. Daarna gaat u aan de slag met het mooi en nauwkeurig modelleren van uw schaamhaar. Het is verstandig hierbij één of meerdere spiegels te gebruiken zodat u alles goed kunt zien. Gebruik bij het scheren een goed scheerproduct  en scheer altijd met de haargroei mee. Zo voorkomt u irritatie, zodat u straks na het schaamhaar modelleren ook een mooie gladde huid overhoudt.

Geef een antwoord