Ontharingscreme

Schaamhaar verwijderen door middel van ontharingscrème is ook een methode om van je ongewenste schaamhaar af te komen.
Let daarbij echter wel op dat je de ontharingscrème niet direct op je geslachtsdelen zelf gebruikt! Daarvoor is de crème over het algemeen te agressief en de huid te gevoelig!
De ontharingscrème smeer je op de te ontharen lichaamsdelen om vervolgens in te laten trekken in de huid. Een zuur in de ontharingscrème breekt het haar bij het haarzakje af waardoor het haar na het afspoelen van de crème verdwenen is. Het gebruik van ontharingscrème makkelijk, goedkoop en snel.

voor en na gebruik van ontharingscrème voor je geslachtsdelen.

 
Wil je je schaamhaar verwijderen door middel van ontharingscrème? Zorg er dan voor dat je goed voorbereid te werk gaat. De huid van de schaamstreek is gevoeliger dan de huid op de rest van je lichaam.

Overtuig je er van dat de creme geschikt is voor je schaamstreek. Test eerst of je wel tegen de ontharingscrème kan, bijvoorbeeld door een beetje crème in je knieholte te smeren. Krijg je last van een branderig gevoel of extreme jeuk, spoel de ontharingscrème dan direct af. In geval van irritatie is het niet aan te raden de ontharingscrème nogmaals te gebruiken. Je huid is hier dan te gevoelig voor.

Waar op te letten.

Wanneer je je schaamhaar gaat verwijderen door middel van ontharingscrème ga dan voorzichtig te werk. Zorg er altijd voor dat de crème niet in de vagina of anus komt. Hier is de crème te agressief voor. Smeer voldoende crème op de te behandelen zone. Maak hierbij gebruik van de bijgeleverde spatel. Het kan zijn dat de huid iets gaat tintelen.  Lees de instructies van de ontharingscrème goed en laat de crème niet langer intrekken dan de verpakking voorschrijft. Spoel de crème af en gebruik ook hierbij de spatel om de haartjes weg te schrapen. Spoel de huid goed na en smeer na afloop de huid in met een voedende en rustgevende balsem.

Gebruik de ontharingscrème niet te vaak achter elkaar, maar gun de huid een paar dagen tijd te herstellen alvorens je weer opnieuw gebruik maakt van de crème.

Geef een reactie